Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 27, 2009

Isgraagbuiten woog op het moment van schrijven 105.50 kg (bmi: 34.06).

:weekend: Het belooft mooi weer te worden, tenminste de temperatuur gaat in de twee cijfers zitten. Lekker weer om te wandelen dus.

Inmiddels heb ik voor het eerst de '10 kilo in de min'-grens overschreden. Er is dus 10% van mijn gewicht af. Volgens de boekjes heb ik hiermee flink wat gezondheid teruggewonnen. En ik merk het ook wel. Ik heb vooral het gevoel dat ik minder waggel en dat ik meer energie heb. Verder heb ik minder last van snackpukkeltjes in mijn gezicht.

Ook is de kleding natuurlijk ruimer gaan zitten. Binnenkort ben ik genoodzaakt naar de winkel te gaan. Dat is dan weer een nadeel. Ik ben namelijk de enige vrouw in Nederland die een hekel aan kleding passen en kopen heeft en dientengevolge aan shoppen. Als ik een kledingwinkel binnenloop, worden de rekken meteen gescand. 99% valt direct af, omdat de meeste kleding zo lelijk is, tenminste op mij. Wanneer ik wel iets leuks zie, is de taille te wijd, de pijpen te lang, de heupen te smal. Zelden past iets me. Als ik dan een broek gevonden heb, koop ik er meteen twee of drie tegelijk. En dan hebben we het nog niet over schoenen. Ik heb veel te brede voeten en mijn kuiten zijn topzwaar. Een leuk hakje of laarsje? Ik mag ervan dromen. Kortom, winkelen is niet aan mij besteed. Ik stel die hel meestal uit, totdat de gaten in mijn kleding beginnen te vallen.

Maar goed. Nu is het WEEKEND. Even twee dagen niks. Ik heb een boek gekocht: 'Het diner' van Herman Koch. Half Nederland schijnt het al te lezen en is lovend. Ik ben benieuwd.

Een :eenfijnweekend: allemaal en :succes: met de kilootjes. Maar blijf vooral van het eten genieten!

February 27, 2009 om 14:16
Nou ja zeg .. dit heuglijke feit is toch wel een :gefeliciteerd: waard .. -10kg .. ik vind het een superprestatie!!

Wat betreft het moeten shoppen voor kleding en niets kunnen vinden .. misschien een tip .. je moet er maar mee doen wat je wil .. maar eerst even een vraagje:

Je hebt toch thuis wel een pc met internet?? ;) .. Nou je kan tegenwoordig overal online kleding bestellen, niemand die je ziet passen, je kunt zoveel bestellen wat je wil, desnoods voor honderden euro's en je mag gedurende 14 dagen lekker rustig voor je eigen spiegel in je eigen slaapkamer net zoveel passen als je zelf wilt. Dat maakt het leed dat shoppen heet wellicht al een heel stuk makkelijker.

Je hebt in de gaten: ik heb dat leed van kleding scannen en 99% afschrijven ook!! Ik moet inderdaad iets gelijk leuk vinden en dan heb ik het bijna dag en nacht aan en anders wordt gelijk al niets.

Maar meis ik wens je een heel fijn weekend met lekkere gezonde snacks toe en veel lekker lenteweer.

:koekerdekoek:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan