Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 2, 2009

Isgraagbuiten woog op het moment van schrijven 106.00 kg (bmi: 34.22).

:baai::bonjour:
Zo, het weekend is weer voorbij. Gisteren zou het mooi lenteweer worden. We hebben heerlijk gewandeld over de Sallandse Heuvelrug, 15 km, niet slecht vind ik zelf. Helaas liet het zonnetje zich niet zien en was het heiig, dus ver konden we niet kijken.

Vanmiddag heb ik Mijntje naar de dierenarts gebracht. Ze wordt morgen geopereerd. Waarschijnlijk heeft ze last van Forl. Dat is dat een kat allemaal ontstekingen bij de tanden heeft. De dierenarts gaat kijken of het gebit alleen schoongemaakt hoeft te worden, of dat haar tanden getrokken gaan worden. We zijn benieuwd of we morgen een tandeloos :poes2: zullen aantreffen...

Verder loopt hier alles goed. Vanavond heb ik voor het eerst sinds zeker twee maanden weer pannenkoeken gegeten. Eigenlijk, omdat mijn vriendje er zin in had. Ik moet jullie zeggen: het was wel weer eens lekker, maar ik mis wel de groente en ik voel me nu een beetje vettig. Rare gewaarwording, hoor!

Ik wens jullie allemaal een goede week. Mijn :streefdoel: is om deze week op 105 kilo uit te komen. Ik ben benieuwd...

March 2, 2009 om 14:17
Hoi hoi,

Jij gaat zo goed dat ik er van overtuigd ben dat je die 105 kilo vast en zeker gaat halen deze week.

Ik ben best een beetje jaloers op jouw doorzettingsvermogen, dan lijkt dat van mij toch op een lager pitje te staan. Ergens is dat niet zo, maar het lijkt er wel op.

Hoe dan ook :wave: en :gazodoor2:

:koekerdekoek:
Onbekend
March 3, 2009 om 05:46
Hoi Koloniste,

Ik ben de buddy van Angela en als ik op haar profiel kijk, zie ik jouw gezicht ook altijd tevoorschijn komen. Van het begin af aan denk ik steeds Goh, wat lijkt zij op een klasgenootje van mijn dochter. Anne, dat klasgenootje is pas 9 jaar maar heeft precies dezelfde lach, gezichtje en kapsel als jij. Ik las in je dagboek dat je deze week de 105 kg wou gaan halen en nu zie ik al dat je er al onder zit!! MIJN COMPLIMENTEN.
Ik blijf je in de gaten houden!
:anita1964:
Onbekend
March 3, 2009 om 13:05
;hb;ab;lb;lb;ob

Ik weeg dan wel wat minder dan jij maar mijn BMI is wat hoger. Ik ben ook een heel stuk kleiner. Ik weet zeker dat ik me niet in een jeansjurkje van maat 44 gepropt krijg. En zou het lukken om het jurkje aan te krijgen, kom ik er nooit of te nimmer meer uit. Dus als jij stalpoten hebt wat heb ik dan wel niet. Komt er ook nog bij dat ik maar schoenmaat 35-36 heb; dus mijn voeten zijn net zo breed als zo lang zijn. Je zou ze hoeven kunnen noemen. Och, we proberen er maar op zijn voordeligst mogelijk uit te zien. Ik heb vandaag een broek aan die achter in mijn kast lag omdat ik hem al tijden niet meer aan kon. En vandaag deed ik een poging... en jawel hoor hij paste. En ik heb nog steeds geen buikpijn.
Zeg, succes met het onder de 105 kg blijven en ik ben benieud wie er gaat winnen Angela of jij. (OP NAAR DE 100)

Groetjes Anita
March 4, 2009 om 03:07
Goedenmorgen,

Ik was even nieuwsgierig hoe het met je gaat en of je je streefdoel van deze week al hebt behaald.

:eenprettigedag: :doei:

:koekerdekoek:
Onbekend
March 4, 2009 om 12:29
:hallo2:

Je hebt inderdaad een bijzondere weegschaal. Daar zou ik niet goed van worden. Ik hoop dat jij er niet mee zit. Gewoon blijven lachen en proberen af te vallen.
:totmorgen01: Anita
March 4, 2009 om 14:39
Hey mutsie,

Nee hoor ik ga je echt niet de huid vol schelden. Ik zou niet durven. Nou ja durven misschien wel, maar waarom zou ik dat doen. Je hebt namelijk helemaal gelijk als je naar de ckal's kijkt in de olie in vergelijking tot 3 boterhammen. Echter het probleem is dat ik voordat ik die olie innam helemaal geen genoegen nam met maar 3 boterhammen, dan kon ik tussen de middag tijdens mijn lunch wel 8 boterhammen naar binnen werken. Dus wat dat betreft werkt het wel, alleen wil ik het gewoon te snel. En zoals een paar reacties op mijn blog van vanmorgen, moet ik gewoon niet te snel willen en niet constant terugkijken.

Maar lieverd, dank je wel voor je steun en begrip, kom hier voor een lieve :hug:.

:koekerdekoek:
March 6, 2009 om 03:42
Hoi hoi,

Ik wil je even laten weten dat ik de kracht weer heb hervonden om door te gaan. Gaat het bij jou ook nog steeds goed???

:koekerdekoek:
March 6, 2009 om 06:01
Top, al meer dan 10 kg afgevallen. Een pannenkoekje op zijn tijd kan eigenlijk geen kwaad en alles wat lekker is kun je ook in kleine hoeveelheden eten. Veel succes en zet hem op met zwemmen.
Gr, Jack
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan